Pedro Massa, nou president d’El Pi a Menorca

Pedro Massa ha estat elegit avui president d’El Pi Menorca en el II Congrés Insular de la formació. Marisa Puertas ha estat designada com a secretària general. També formaran part de l’Executiva Insular Joaquín Ferrer, Iván Mir, Teresa Simonet, Llorenç Carretero, Joan Forcada i Florenci Conde.

Al discurs de clausura del congrés, Massa ha assenyalat que El Pi Menorca “està aquí per millorar el futur d’aquesta terra, aprenent dels errors que s’han comès aquests darrers anys per part dels que han tingut la responsabilitat de prendre decisions”. A més, ha dit que “necessitam un model econòmic equilibrat que no depengui exclusivament del turisme”.

El Pi Menorca, ha dit Pedro Massa, “continuarà lluitant per crear una estructura sòlida de partit a l’illa i per ser una part important de la solució als problemes dels menorquins i menorquines”.

 El II Congrés d’El Pi Menorca s’ha tancat amb la intervenció del president regional d’El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS. Jaume Font ha assegurat que “el partit a Menorca ha sortit reforçat del Congrés i amb més capacitat d’empenta que mai” i que l’objectiu és “aconseguir una bona representació al Consell Insular de Menorca la pròxima legislatura”.

Font també ha fet una crida a la societat per lluitar pel que es mereix i no conformar-se amb l’actual tracte que rep de l’Estat i ha manifestat que El Pi “és un projecte ferm amb vocació de majoria social, que defensa les classes mitjanes” i amb uns objectius ben clars: les Illes, el progrés econòmic, el benestar de la gent, la defensa de la nostra identitat i la nostra cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.