Què val morir-se? Per uns 1.500 euros aproximadament es poden cobrir totes les despeses que es generen arrel d’una mort

Ciutadella és una de les localitats de tot Balears on surt més barat morir-se. Així ho assegura l’única funerària que tenim a tot Ciutadella, i que sencarrega de gairebé tots els tràmits en el moment d’un decès. Per uns 1.500 euros aproximadament es poden cobrir totes les despeses que es generen arrel d’una mort, sempre hi quan no sigui en circumstàncies extraordinàries. Per aquest por a què la mort ens trobi a fora de casa, de cada vegada som més els ciutadellencs que confiem amb una assegurança de mort, que cobreix les despeses que no es tenen en compte a l’hora de tornar el cos del difunt a casa. Sabies, per exemple, que qui mor a Mallorca, per estar a l’hospital en tractament d’una malaltia, fa el seu darrer viatge a casa passant per Barcelona? El tipus de transport mortuori només es fa en avions a partir d’unes mides, que no arriben a fer els aparells que fan la ruta entre illes. Per açò, una mort a Mallorca suposa un bitllet fins a Barcelona i un darrer fins a Menorca.

En què gastam quan ens morim?

Tot i que morir-se és un tràmit pel qual passarem tots en un moment o altre,és dels pocs sobres els quals no podrem exercir un control. Així, els familiars es veuen davant decisions que shan de prendre en un moment delicat (…)

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Amb la teva subscripció dones suport a la premsa local i de proximitat,  a la nostra llengua i a la nostra cultura.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *