El Govern presenta el contracte de patrocini signat amb el Club Voleibol Ciutadella Avarca de Menorca

Foto de noticia
La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha presentat aquest dimecres el corresponent conveni de patrocini de 2018 amb el Club Voleibol Ciutadella Avarca de Menorca, un dels vuit contractes d’aquest tipus que el Govern ha signat enguany amb equips esportius de les Illes Balears pel retorn mediàtic de representar el nom de les Balears arreu de l’Estat espanyol.

Aquest contracte, que es fa a través de la Fundació per a l’Esport Balear de la Conselleria, és amb equips que no siguin Societat Anònima Esportiva i que participin a lligues regulars de màxima categoria estatal no professionals d’esports col·lectius.

El contracte de patrocini amb l’Avarca Menorca té un import de 32.000 €.

A Mallorca, els contractes s’han signat amb el Palma Futsal, l’Urbia Volei Palma i l’Iberostar Palma, mentre que a les Pitiüses amb SCR Penya Esportiva Santa Eulària, Handbol Puig d’En Valls, Club Voleibol Eivissa i Societat Esportiva Formentera.

El conveni ha estat signat per la consellera Fanny Tur i Andreu Hernàndez, el president de l’Avarca Menorca, i avui s’ha presentat en presència del director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i el gerent de la Fundació per a l’Esport Balear, Josep Abrines, a més de la plantilla de jugadores de l’equip de voleibol.

Els contractes de patrocini són una novetat d’aquest any 2018 amb l’objectiu de promocionar la imatge de les Illes Balears i del Govern de les Illes Balears a través dels clubs i que té un doble retorn que és, també, la promoció del nom d’una localitat de les Illes Balears inclosa en el nom de l’equip patrocinat.

En total són 8 els equips de les Illes Balears que reben aquesta aportació en concepte de patrocini per un pressupost total de 280.000 €, que se sumen a les altres línies d’ajudes de la Conselleria d’Esports, les quals en global ascendeixen fins a 1.300.000 € per als clubs que competeixen en àmbit estatal aquesta temporada; un 108% més respecte de la legislatura anterior.

Cal destacar que aquest ajut per patrocini és per l’any natural 2018, a diferència de les subvencions que són per a la temporada 2017-2018, i està previst que el 2019 es continuïn signant.

Per mitjà d’un estudi s’ha valorat el retorn mediàtic d’aquests equips i en funció del resultat s’han assignat de manera objectiva les quantitats corresponents a cada club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.