Diumenge 2, excursió a Montefí i es Tudons

El diumenge 2 de desembre hi haurà una nova excursió talaiòtica organitzada de manera conjunta pel Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB, per unir la descoberta de paratges de l’illa amb informacions científiques sobre el món talaiòtic.

En aquesta ocasió es visitaran dos jaciments arqueològics. Montefí té tres talaiots i un grup d’hipogeus i és un espai que va ser adquirit pel Consell Insular. La naveta des Tudons és un monument funerari on s’hi van trobar restes de més de 100 persones. Les navetes són una tipologia constructiva funerària que només es troba a Menorca i aquesta està en molt bon estat de conservació.

L’excursió anirà per camins rurals i per dins finques agràries. No cal inscripció prèvia, la gent s’ha de dirigir directament a les 9:30 h al punt de trobada que serà davant la piscina municipal de Ciutadella. Sortirem a les 10 h. Dificultat baixa. Es visitaran els jaciments sota el guiatge d’un arqueòleg. Hi haurà servei de bus de retorn (3 €). Final estimat a les 13:30 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *