Sugrañes candidata del Partit Popular al Consell de Menorca "Estic motivada, orgullosa dels meus principis i no em arrugo davant dels problemes, que sempre surten. Hem de buscar solucions amb inventiva, amb ganes, confiança i esforç, res és gratis".

La Junta Insular del Partit Popular de Menorca, màxim òrgan entre congressos, va aprovar ahir per unanimitat el nomenament de la presidenta del partit, Misericòrdia Sugrañes, com a candidata al Consell Insular de Menorca. D’aquesta manera, dóna inici oficialment a la precam-nya electoral amb l’objectiu de recuperar el Consell Insular i el major nombre d’ajuntaments possibles.

També es va aprovar l’equip de campanya. La directora de la campanya serà la portaveu del Grup Popular al Consell, Salomé Cabrera; la coordinadora adjunta, la gerent Maria José Ramírez; publicitat, màrqueting i xarxes socials, Agustí Sintes i Pilar Pons; estratègia política i de campanya, Misericòrdia Sugrañes; programa electoral, Asunción Pons Fullana i Agustí Sintes; organització i formació, Lorenzo Cardona; actes públics, María José Ramírez i Marga Pons; actes sectorials, Juan Manuel Lafuente; Noves Generacions, Miquel Alzina; participació i vot per correu, Marga Pons; i interventors i apoderats, Laia Cardona.

Així mateix, la Junta Insular va validar el nomenament dels respectius coordinadors municipals:
Maó: Ana Lia Noval
Ciutadella: Sili Pons
Alaior: Cristóbal Marquès
Es Castell: Begoña Mercadal
Sant Lluís: Pedro Tudurí
Mercadal: Cati Pons
Ferreries: Pedro Pons
Es Migjorn: Toñi Camps

El màxim òrgan entre congressos del Partit Popular també va aprovar el calendari dels assemblees locals que coincidirà:
-Maó: 1 de desembre a les 20 hores al Casino Maonès
-Ferreries: 13 de desembre 20 hores en seu local
-Ciutadella: 14 de desembre 20 hores al Club Nàutic
-Es Mercadal: 15 de desembre 14 hores al Restaurant Jeni
-Es Castell: 20 de desembre 20 hores en seu local
-Sant Lluís: 21 de desembre a les 20 hores en seu local
-Alaior: 6 de gener.

La presidenta va aprofitar per nomenar com a membres de lliure designació de la Junta Insular a l’advocat Carlos Salgado Saborido i al directiu Jordi López Ravanals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.