Teixint xarxes de complicitat a Ciutadella

Amb motiu de la celebració dels dies internacionals dels drets dels Infants (20), contra la Violència de Gènere (25) i de la Ciutat Educadora (30) des de l’Ajuntament de Ciutadella han preparat un seguit d’actes participatius. Al llarg d’aquesta setmana han tingut lloc diferents actes relacionats amb el Dia Internacional dels Drets dels Infants. En motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, aquest dissabte dia 24 hi haurà un matí de jocs per la Igualtat de Gènere i taula informativa de Creu Roja, serà partir de les 10,30 hores a Ses Voltes. I a les 17 hores Ciutadella camina per la igualtat, una marxa que sortirà de la Plaça de Ses Palmeres fins la des Pins on hi haurà un breu parlament del Consell Infantil Municipal i “El semàfor de la igualtat” a càrrec de Fem Menorca.

Pel que fa al Dia Internacional de les Ciutats Educadores el proper dilluns 26 hi ha Consell de Ciutat al Casal Jove on es farà l’elecció del guanyador del I Premi de Bona Pràctica de Ciutat Educadora 2018. El dijous dia 29 de novembre a les 19,30 hi haurà una xerrada col·loqui a la Casa de Cultura amb el nom “Jo i la meva ciutat, qui educa a qui?” a càrrec d’Eulàlia Bosch, col·laboradora de la Xarxa de Ciutats Educadores. I el divendres 30 es farà el lliurament del I Premi de Bona Pràctica de Ciutat Educadora a una iniciativa ciutadana de Ciutadella. L’acte es farà a l’espai públic que hi ha entre la Sala polivalent i els Cinemes Canal Salat. Això serà durant l’acte d’inauguració del mosaic “Ens rejuntam” del que ja vam informar en l’anterior edició d’El Iris. Hi participaran els Pueri Cantores que interpretaran la cançó internacional de Ciutat Educadora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.