El Bisbat i la Universitat Catòlica de València organitzen formació en Ideologia de Gènere El professor d’Antropologia Enrique Burguete oferirà conferències obertes a Ciutadella i Maó sobre els conceptes de sexe i gènere en el marc de les jornades formatives per a religiosos

La Diòcesi de Menorca convoca els dies 28 i 29 de novembre unes jornades de formació permanent per a preveres sobre Ideologia de Gènere amb la col·laboració de l’Observatori de Bioètica de la Universitat Catòlica de València San Vicente Màrtir.

El Bisbat aprofita el marc d’aquesta activitat, de caràcter intern, per organitzar una conferència oberta al públic general, impartida pel doctor Enrique Burguete, que oferirà una revisió del discurs de gènere des de l’antropologia, dimecres 28 de novembre al Seminari de Ciutadella (20.15 h), i dijous 29 a la Casa de l’Església de Maó (20.15 h).

Les formacions per preveres comptaran amb els següents ponents:

Dr.  Enrique Burguete Miguel: Professor d’Antropologia de la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (Llicenciat en Antropologia Social i Cultural i Doctor per la Universitat Catòlica de València).

Dr. Julio Toledo Cuenca: Professor Agregat en la Universitat Catòlica de   València Sant Vicent Màrtir (Llicenciat en farmàcia, Màster i Doctor per aquesta mateixa Universitat)

Dr. Alejandro López Professor de la Universitat Catòlica de Valencia (Advocat i doctor per la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir; Assessor jurídic de la Federació Catòlica d’Associacions de Pares i Mares de València).

Els tres ponents formen part de l’Observatori de Bioètica de la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir.

Calendari dels actes oberts

DIA 28 DE NOVEMBRE DE 2018

 SEMINARI DIOCESÀ CIUTADELLA (laics: professors de religió, escola catòlica, catequistes, etc.)

20.15:CONFERÈNCIAPROF. ENRIQUE BURGUETE: Sexe i gènere. A la recerca d’una veritat més enllà d’ideologies.

DIA 29 DE NOVEMBRE DE 2018

CASA DE L’ESGLÉSIA DE MAÓ (laics: professors de religió, escola catòlica, catequistes, etc.)

20.15:CONFERÈNCIAPROF. ENRIQUE BURGUETE: Sexe i gènere. A la recerca d’una veritat més enllà d’ideologies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca