MÉS per Menorca demana al Govern que inclogui la tarifa màxima en les negociacions del REB La formació menorquinista recorda que ha apostat per aquesta fórmula des de principis de legislatura

MÉS per Menorca demana al Govern de les Illes Balears que inclogui la tarifa màxima en el REB que està negociant amb el Govern espanyol de Pedro Sánchez. La formació menorquinista considera que incloure dins aquesta llei la tarifa màxima és l’única manera de garantir preus assequibles de forma estable.

Els menorquinistes estan contents que el Govern aposti ara per aquesta fórmula. També recorden que sempre han estat a favor de la tarifa màxima i que, per això, la varen defensar des del començament de la legislatura. A més, han anunciat que donaran suport al Govern i l’animaran a fer ferina en aquesta direcció.

És més, destaquen que ha estat una proposta aprovada fins a dues vegades pel Parlament de les Illes Balears, i que és una iniciativa que continua viva -pendent de ser debatura al Congrés dels Diputats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.