Surt el segon nombre d’ONA, la revista divulgativa de la Reserva de Biosfera de Menorca

L’Agència Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca presenta el segon número de la revista “ONA, 25 anys de sostenibilitat”, una publicació que ha nascut aquest any amb motiu del 25è aniversari de la declaració i que persegueix l’esperit de divulgar els projectes que es duen a terme des de l’Agència i tota l’activitat que es desenvolupa a Menorca entorn de la Reserva de Biosfera. 

A la revista ONA de tardor s’hi publiquen des d’entrevistes fins a reportatges passant per articles d’opinió. Es tracten temes diversos com: experiències personals de diversos menorquins que han optat per donar passes importants envers l’energia neta, com una casa que va amb energia solar, un agroturisme que s’escalfa emprant biomassa de la mateixa finca, o dos usuaris del cotxe elèctric. També es pot trobar un reportatge sobre el projecte DestiMed de foment de l’ecoturisme a Menorca o un article sobre les espècies invasores que trobam a la nostra illa. L’inventari del patrimoni cultural immaterial menorquí o un recull d’imatges antigues de Menorca  també han trobat cabuda en aquesta revista.  

Així, aquesta publicació trimestral, persegueix l’objectiu de difondre els treballs i projectes que es duen a terme per avançar cap a la sostenibilitat. D’aquesta manera, s’espera que «ONA» s’allunyi de ser una publicació centrada a explicar els valors patrimonials naturals, culturals i paisatgístics de Menorca i es consolidi com una publicació divulgativa de l’Agència Menorca Reserva de la Biosfera que treballa en àmbits com la sensibilització, l’educació, la cooperació amb altres reserves de biosfera o la investigació.

Cal esmentar que aquesta publicació s’ha editat amb col·laboració amb l’Editorial Menorca S.A i es tracta d’un producte que ha seguit el màxim els criteris ambientals; paper 100% reciclat, segell FSC i càlcul i indicació de la motxilla ecològica de l’edició. 

El primer número va sortir publicat aquest estiu i es van editar i repartir quatre mil exemplars arreu de l’illa. Aquest segon número també s’ha distribuït per a tota Menorca a ajuntaments, biblioteques, escoles, poliesportius, entre d’altres. Els exemplars són gratuïts i estan dirigits al públic en general. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.