Trenta comerços de Mallorca i Menorca milloren el seu punt de venda amb assessoraments personalitzats finançats per la Conselleria de Treball El programa de consultoria de la Cambra de Comerç analitza les variables que influeixen en el rendiment del negoci

Un total de 30 comerços de Mallorca i Menorca han participat enguany en el programa Millora el Punt de Venda de la Cambra de Comerç, que s’ha clausurat avui migdia a la seu d’aquesta institució. La iniciativa ha estat totalment finançada per la Direcció General de Comerç i Empresa del Govern de les Illes Balears que ha invertit 45.000 euros per millorar el rendiment dels negocis adscrits al programa. El director general de Política Industrial, Manel Porras, ha declarat que “una de les prioritats de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria és la renovació i la modernització del comerç de proximitat, per això apostam per aquest tipus d’iniciatives”. L’acte de tancament ha comptat amb la presència del president de la Cambra de Comerç, Antoni Mercant, i de comerciants que han participat en la Millora del Punt de Venda.

Entre els mesos de juny i octubre, un equip de consultors especialitzats en comerç ha visitat i avaluat 30 establiments (3 a Menorca, 8 a Palma i 19 a la Part Forana) i els ha realitzat una diagnosi personalitzada amb aspectes clau que els permetrà afrontar el futur amb més garanties d’èxit. L’expert analitza juntament amb el comerciant des del perfil del client, entorn comercial, competència, elements externs i interns de l’establiment, gestió de vendes, gestió econòmica i financera, o equip humà. Posteriorment, elabora un informe amb recomanacions personalitzades i realistes del comerç, amb la finalitat d’optimitzar la gestió del negoci.

El programa Millora PV és una línia estratègica de la Cambra de Comerç que té com a objectiu donar suport al comerç de proximitat d’una manera pràctica i eficaç. La diagnosi permet al comerciant prioritzar les inversions futures per millorar la competitivitat del negoci. Els participants a Millora PV han estat triats per una comissió avaluadora d’entre 71 sol·licituds rebudes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.