La flota d’Es Nàutic es fa seu el Trofeu Almirall Farragut 2018

Diumenge migdia ha acabat en aigües de Ciutadella l’edició d’enguany del Trofeu Almirall Farragut 2018, que finalment s’ha pogut celebrar amb èxit i amb un nivell destacat a les classes de Creuers, Làser 4.7 i Optimist. Avui han fet una regata costera amb sortida dins la badia, arribant fins a Far Nati a virar una boia i de nou entrada a port, entre el far i el castell de Sant Nicolau. Vent de direcció Xaloc 110° i d’intensitat 12 – 16n.

Després de dos intensos dies de vela a Ciutadella els regatistes del club amfitrió han estat els clars dominadors en la majoria de classes, deixant bastants trofeus del Farragut a les seves vitrines.

En Optimist, victòria d’Aitana Cavaller (CNC), seguida dels eivissencs Rodrigo Medin i Jandro Hortensius i de Toni Mesquida, també del CN Ciutadella. En Optimist D, control ciutadellenc amb Marc Matito, Sebastià Llull i Neus Soler.

També en la Làser 4.7 el protagonisme ha estat dels membres d’Es Nàutic, amb podi local a la general absoluta: David Ponsetí com a guanyador, acompanyat de Toni Vidal i David Sosa.

S’ha de tenir en compte que les dues primeres fèmines d’Optimist sub-16 són del CNC: Aitana Cavaller i Maria Montaner. També el primer sub-11 Toni Mesquida del CNC i quart de la general.

Finalment, en la vela major dels creuers, amb tota la flota del CNC, triomf final i previsible pel Chica Txeca de Toni Pons, junt amb el Wanderlust d’Antoni Pons i l’Atria de J. Vilafranca.

El lliurament de tots els trofeus corresponents a aquest Almirall Farragut 2018 es celebrarà el pròxim cap de setmana a les instal.lacions del CNC, coincidint amb la Copa Federació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.