Menorca com a destinació de turisme de convencions i esdeveniments La Fundació Foment del Turisme de Menorca participa aquests dies a l’IBTM World, l’esdeveniment líder a nivell mundial en l’àmbit del turisme de negocis i esdeveniments.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) participa des d’ahir i fins demà a la IBTM World de Barcelona, fira líder a nivell mundial en l’àmbit del turisme de negocis i esdeveniments.

Amb l’objectiu de donar a conèixer els actius que té l’illa com a destinació MICE (sigles en anglès per referir-se al turisme de reunions, incentius, convencions i esdeveniments), la FFTM mantindrà una sèrie de reunions amb les agències i els operadors turístics més influents en aquest segment, com B Premium, Green Tours Travel, IBTM Sweden, Barceló Viajes, Event, Triumph Group, American Express Meetings & Events, Ping An, Uniceo i Helmbriscoe, entre d’altres.

En aquesta cita, a més a més, la FFTM posarà l’accent en la promoció de l’illa com a espai per a l’organització d’esdeveniments esportius d’abast internacional amb un àmplia oferta d’instal·lacions i allotjaments adaptats, seguint d’aquesta manera el camí iniciat a la World Travel Market de Londres.

L’interès de la FFTM en el turisme MICE i esportiu s’explica pel marcat caràcter desestacionalitzador i l’alt nivell de despesa que caracteritza a aquest tipus de demanda.

IBTM World és la fira més important del segment MICE a nivell mundial. Prova d’això és que les seves instal·lacions acullen cada any al voltant de 3.000 expositors de 140 països i reben en només tres dies més de 15.000 visitants professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *