Els dimecres tornen a ser dia de brou i bullit Pime reinicia la seva campanya de foment i promoció d'aquest plat de cuina menorquina

L’Associació Menorquina de Cafeteria, Bars i Restaurants, adherida a PIME Menorca, amb la col·laboració de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, comença la setmana que vé la 5a edició de “Els dimecres és dia de Brou”.

Aquesta campanya de promoció gastronòmica es celebrarà els dimecres de desembre i gener, el que permet ofereir un atractiu gastronòmic en temporada baixa a través d’un plat tradicional i vinculat amb el fred.

En total seran set jornades, els dies 5, 12, i 19 de desembre de 2018 i els dies 9,16, 23 i 30 de gener de 2018. A excepció dels dia 26 de desembre i 2 de gener.

El menú “Els dimecres és dia de Brou” s’oferirà a un preu comú de 14 € (IVA inclòs), el qual consistirà en un primer plat amb la sopa i fideus i un segon plat amb la carn, els ciurons, les patates i les verdures. A més, el menú també inclou postres, pa i copa de vi o aigua.

El menú es podrà degustar en deu establiments especialitzats en cuina menorquina de diverses zones de l’illa: Ciutadella (Ca’n Lluís i Blat i Raïm), Ferreries (Mesón Rias Baixas), Es Mercadal (Ca n’Aguedet, Jeni Hotel Restaurant i Molí D’es Racó), Sant Climent (Casino Sant Climent) i Maó (23 Can Avelino, Hotel Port Maó i Restobar Mo). Per a més comoditat s’aconsella trucar i reservar amb antelació.

L’Associació ha centrat els seus treballs de promoció dels darrers anys a conformar un calendari consolidat d’esdeveniments gastronòmics, que inclou també les “Jornades gastronòmiques del Peix” al mes de febrer i “Menorca al Plat” al juny. L’any passat es va introduir com a novetat “Jornades gastronòmiques de sa Perdiu”.

D’aquesta manera es disposa d’un calendari d’esdeveniments gastronòmics que es publicita amb antelació a través de la campanya “Better in Winter” de la FFTM, de la revista “DE MENORCA” i la guia turística “Le Petit Futé”, entre altres mitjans, per donar-los a conèixer no només en destí sinó que es generi atractiu suficient perquè els turistes puguin programar el seu viatge gastronòmic a Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.