L’Agència Menorca Reserva de Biosfera publica “Artesania Menorca”, el nou llibret divulgatiu del Centre Artesanal de Menorca

“Artesania de Menorca” és el nou llibret editat per l’Agència Menorca Reserva de Biosfera que té l’objectiu de divulgar i donar a conèixer l’artesania de l’illa. “Artesania de Menorca” es suma a les dues publicacions anteriors de la col·lecció de llibrets divulgatius “Cap de Cavalleria” i “Geologia de Menorca” que al·ludeixen al centre d’interpretació del Cap de Cavalleria i al Centre de Geologia de Menorca.

Aquest nou número ens presenta l’artesania de l’illa, la seva història i els seus protagonistes. L’objectiu d’aquesta publicació és recollir en un llibret tot allò que el Centre Artesanal mostra a través de la seva exposició de manera que els visitants es puguin emportar a casa allò que veuen i aprenen en aquesta mostra i, alhora, aprofundir en el coneixement de l’artesania menorquina i el seu llegat.  

Així, els textos han estat redactats pel Centre Artesanal i en col·laboració amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca. Es tracta d’un llibret d’unes 40 pàgines, acompanyat de fotografies i editat amb 6 idiomes. Es pot trobar al mateix centre d’Artesania de Menorca per un preu de 2 €, i també, a les seus del Consell Insular de Menorca.  Cal esmentar que s’ha creat tenint cura de minimitzar l’impacte ambiental inherent als materials i processos utilitzats. Això es pot comprovar a l’etiqueta corresponent a la “motxilla ecològica” que incorporen els llibrets. 

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.