La Policia Nacional deté a l’autor de les pintades a les Bateries Militars de Punta Nati Així mateix s'investiga si també és el responsable dels "grafits" que es van produir a La Naveta Des Tudons

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella han detingut un home de 35 anys d’edat, d’origen brasiler, per un delicte contra el patrimoni històric per fer uns “grafits” a les antigues Bateries Militars de Punta Nati .

Els fets van passar el passat mes de març, quan van aparèixer unes pintades a les antigues  Bateries Militars. A partir de llavors, la Policia Nacional va començar una investigació per esbrinar el responsable de les mateixes i procedir a la seva detenció.

A hores d’ara s’està investigant si també és el responsable de les pintades a La Navetad Des Tudons.

Quan es van realitzar altres pintades a La Naveta Des Tudons a Ciutadella, la policia ja va sospitar que es tractava del mateix individu, de manera que la investigació continua oberta.

Després de realitzar múltiples gestions de recerca, en el dia d’ahir es va procedir a la detenció d’un home brasiler com a autor de les pintades a les Bateries de Punta Nati a la vegada que s’està investigant la seva possible autoria també a La Naveta Des Tudons.
En el registre domiciliari es va intervenir divers material informàtic, càmeres de fotos i telèfon mòbil.

Cal ressenyar, que els dos llocs estan protegits per la Llei de Patrimoni Històric de les Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.