Baleària reforça els seus serveis entre Ciutadella, Alcúdia i Barcelona per Nadal

La naviliera Baleària ha programat serveis extraordinaris per reforçar les rutes que connecten les Balears amb la Península durant les dates de Nadal, per adequar l’oferta de places a l’alta demanda, tant de residents que viatgen a Península com de passatgers que es desplacen a les Balears per gaudir del període de Nadal.
Pel que fa a la ruta des de Barcelona a Alcúdia i Ciutadella, també s’han programat sortides extraordinàries els dissabtes 22 i 29 de desembre, a les 22:15, amb retorns de les illes a la capital catalana els diumenges, amb el ferri Bahama Mama. Així, s’ha augmentat també un 20% la capacitat setmanal estàndard de la línia, oferint cada cap de setmana 2.000 places noves. A més, cal indicar que, entre Mallorca i Menorca, l’1 de gener s’han programat horaris especials, amb sortida des de Alcúdia a les 19:00 i des de Ciutadella a les 21:00.
Durant les setmanes de Nadal, la naviliera disposa d’ofertes que van des dels 13 € per trajecte en cabina per a residents, o el transport del vehicle des de 50 € per trajecte, disponibles als canals habituals de reserves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.