Diumenge 16, voluntariat de guardabosc a una finca agraria de custòdia amb el GOB

Aquest diumenge, 16 de desembre, s’organitza una nova jornada de voluntariat a una finca agrària de Ciutadella que té acord de custòdia del territori signat amb el GOB.

El grup de voluntaris/es ajudarà el pagès a construir un tancat dins el bosc, a fi que puguin pasturar-hi cabres de manera controlada.

La feina té un doble objectiu. D’una banda, poder aprofitar part del bosc com a aliment del ramat, i de l’altra, disminuir el perill d’incendi d’una manera poc agressiva amb el medi.

El punt de trobada serà a les 8.00h a l’aparcament de la Sínia des Cuc, per a compartir cotxes i anar cap a la finca. El segon punt de trobada serà a l’aparcament de l’skatepark de Ciutadella (creuer Av. Palma de Mallorca i  Camí Vell de Maó) a les 8.45h. A mig matí, s’oferirà a les persones participants un berenar de productes locals. Està previst que l’activitat finalitzi a les 13.30h.

Si voleu participar en aquesta activitat, us heu d’apuntar telefonant al GOB (971350762) o enviant un correu electrònic a custodia@gobmenorca.com especificant quanta gent sereu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.