L’equip de Govern fa públics els informes sol·licitats en el Ple de setembre al departament de Mobilitat

L’equip de Govern del Consell Insular de Menorca ha fet públics avui els informes sol·licitats en el Ple del passat mes de setembre al departament de Mobilitat. Vist l’esmentat informe, així com l’informe sobre les afectacions visuals en el paisatge de l’entorn de les navetes prehistòriques de Rafal Rubí, l’equip de govern havia acordat reconduir el projecte de reforma de la carretera Me-1 (tram Alaior-Maó) optant per la demolició dels enllaços de l’Argentina i Rafal Rubí, sempre que es comptàs amb els informes jurídics i tècnics favorables. Amb aquest objectiu, des de la conselleria de Mobilitat, es va elaborar una proposta, perquè fos aprovada pel Consell Executiu, de revisió del contracte de redacció del projecte de reforma de la carretera. 

Tanmateix, Secretaria i Intervenció del Consell Insular de Menorca han emès un informe que es pronuncia desfavorablement sobre el fet que aquesta decisió es pugui prendre pel Consell Executiu en els termes redactats a l’esmentada proposta.

Davant aquesta situació els tres partits del Pacte s’emplacen a la comissió de seguiment de divendres per valorar la situació i acordar les accions futures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *