Actes 8 Març

Dissabte, taller sobre la vinya al Viver del GOB

Xavier Solano, expert viticultor i vinater, impartirà un taller pràctic sobre els secrets del cultiu ecològic dels ceps a nivell casolà. Serà aquest dissabte, 15 de desembre a les 10 h al Viver del GOB. És un taller públic i gratuït, que inicia la temporada de podes i sembres d’arbres fruiters, que també podeu trobar al Viver.

Molta gent té alguna vinya al seu hort o jardí, i ens demana sovint consell per podar-les, prevenir les malalties i aplicar els millors tractaments ecològics per treure’n el màxim profit. Es Viver ha convidat Xavier Solano, del Celler Solano de Sant Climent, per a que pugui donar respostes a aquestes qüestions, interactuant amb les persones que assisteixin aquest dissabte al taller.

Coincideix ja amb l’època de començar a podar i plantar els arbres fruiters. Al Viver trobareu varietats locals ecològiques de Menorca produïdes per Arbres d’Algendar de Caritas: Pomeres, pruneres, cirerers, nisprers…

El Viver de plantes de Menorca del GOB obre els divendres i dissabtes de 10 a 13:30 h. Està situat a  Maó, a la carretera de l’aeroport, davant l’antiga nau de Mestral. Us hi esperam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.