Primer Weekend Party a Sa Vinyeta Forma part del programa Alternanits 2018-2019

Aquest cap de setmana es va dur a terme, a l’alberg Sa Vinyeta, el segon campament monotemàtic del programa AlternaNits 2018-2019, anomenat “Music Party”, un cap de setmana organitzat per l’INJOVE  per gaudir d’activitats lúdiques i educatives . 

Un total de 19 joves van gaudir de manera totalment gratuïta d’un cap de setmana temàtic, ple d’activitats i emocions que s’inicià el divendres dia  14  fins al diumenge dia 16 de desembre . 

La proposta del cap de setmana va oferir als joves l’oportunitat d’acostar-se a diverses disciplines musicals , on hi tenen cabuda el Gospel, percussió, musicoteràpia, glosat+Rap, Karaoke…

L’objectiu del campament era  donar a conèixer diferents estils musicals, per a això es va comptar amb la col·laboració de professors i professionals de diverses entitats vinculades al cant i la música, Annabel Villalonga (gospel), Ismael Moll Peligri (Glosat), Sandra, Mama Fiera (Rap), Caro Guidolin (Musicoteràpia).

Els participants van poder gaudir  de moltes altres activitats lúdiques acompanyades sempre d’àpats amb productes de proximitat i ecològics cuinats pels mateixos joves i monitors.

El proper campament està previst pel dies 25 a 27 de gener, amb el tema «ECO Weekend». Enguany es duran a terme 6 activitats de cap de setmana.

El programa Alternanits comprèn un ampli ventall d’activitats d’oci saludable i està dirigit a joves de 14 a 30 anys. Amb aquesta són ja deu edicions realitzades satisfactòriament i amb un nombre creixent de participants. 

El programa Alternanits està finançat pel Consell Insular de Menorca (CIMe), amb l’organització de l’INJOVE i compta amb la col·laboració de tots els ajuntaments de Menorca.

Vegeu les imatges adjuntes de l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.