Bernat Pons i Lluís i Sebastià Mesquida van realitzar i aprovar el curs de Jutges

El Club Nàutic Ciutadella està d’enhorabona ja que els monitors-entrenadors Bernat Pons i Lluís i Sebastià Mesquida van realitzar i aprovar el curs de Jutges, en categoria Oficial de Regata, celebrat per la Federació Balear de Vela. Un fet important per Es Nàutic ja que d’aquesta manera s’aconsegueixen tenir tècnics jutges de regata actualitzats.
Un curs que va resultar positiu per Pons i els germans Mesquida, quant a formació per a ells i en conseqüència, per el Club, que així aconsegueix tenir un equip de gent titulada.
Durant vàries setmanes van fer uns qüestionaris via internet i al final els tres tècnics del CNC realitzaren uns seminaris presencials i examen final. Ara per tenir ja de manera oficial aquesta titulació han de fer quatre pràctiques reals de comitè de regates tutelats per un titulat reconegut.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.