Dies de feina per Pere Ponsetí junt amb els regatistes olímpics a les Canàries

Setmanes intenses a les Illes Canàries pel regatista de referència del Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí. El representant d’Es Nàutic ha estat i repetirà presència dins aquests dies a les Canàries amb els millors regatistes de la vela nacional de Làser Stàndard, fent preparació olímpica. Ponsetí està entrenant-se de tu a tu amb Joaquín Blanco, Joel Rodríguez i Jano Toro, entrenador nacional d’Espanya.
Després que Pere Ponsetí acabàs vuitè absolut i subcampió Sub-19 en el passat Campionat d’Espanya de la classe celebrat en aigües canàries, el seleccionador espanyol va convidar al ciutadellenc per a entrenar-se al costat dels regatistes olímpics en aquestes festes de Nadal i Cap d’Any.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.