Diumenge 13, excursió a Son Catlar

El jaciment de Son Catlar serà la destinació de l’excursió que es celebrarà el dia 13 de gener, en el marc dels actes de la festivitat de Sant Antoni. Un itinerari que passarà per zones de gran bellesa natural. Atenció a l’horari, que s’avança mitja hora al que sol ser habitual en aquestes excursions.

Son Catlar és un poblat talaiòtic que conserva una impressionant murada ciclòpia de 900 metres de perímetre. Amb tres talaiots i un recinte de taula, el jaciment ha estat recentment adquirit pel Consell Insular. Es farà una visita guiada dirigida per arqueòlegs.

La gent interessada s’ha de concentrar a les 9 h a l’aparcament de Cala en Turqueta. Es sortirà a les 9:30 h. No cal inscripció prèvia. S’estima finalitzar a les 13:30 h. Hi haurà un servei de bus gratuït de retorn al punt de sortida. La dificultat és baixa, tot i que s’anirà un tros pel Camí de Cavalls.

S’aconsella compartir vehicle amb les amistats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *