El darrer espectacle de Toni Gomila ‘Rostoll Cremat’ arriba aquest dissabte a Menorca 

Després de l’èxit de públic assolit en totes les funcions des de la seva estrena el passat 5 d’octubre al Teatre Principal de Palma, el nou espectacle de Toni Gomila i de Produccions de Ferro, ‘Rostoll Cremat’, arriba a Menorca en una única funció al Teatre Principal de Maó. Posteriorment es presentarà, ja a l’estiu de 2019, al Festival Grec de Barcelona -coproductor de l’espectacle juntament amb el Principal de Palma- per iniciar la gira per Catalunya. La funció a Menorca serà aquest dissabte, dia 12 de gener, a les 20 h. al Teatre Principal de Maó.
Després del Teatre Principal de Palma, l’espectacle dirigit per Oriol Broggi (La Perla 29) ha visitat les localitats mallorquines d’Alcúdia, Porreres, Manacor i Artà, omplint les localitats en tots els casos, i també Eivissa. L’autor d’Acorar torna a Maó amb aquest nou text en el qual, com a la majoria dels seus espectacles, l’humor i el sentit popular es barregen amb la profunditat, la punxada a l’estómac i la poesia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *