Més per Menorca demana al Govern per quin motiu encara no funciona l’avioneta definitiva per al transport de pacients Els menorquinistes denuncien que l’empresa adjudicatària fa feina amb una avioneta de substitució que no permet el trasllat de pacients greus en condicions òptimes

Més per Menorca demana màxima celeritat en la substitució de l’avioneta definitiva que ha de cobrir el transport aeri sanitari urgent entre Menorca i Son Espases.

El partit ha presentat vàries preguntes escrites al Govern preocupat per l’actual funcionament del servei, ja que l’empresa adjudicatària fa feina amb una avioneta de substitució que no permet el trasllat de pacients greus en condicions òptimes i ha hagut de ser substituïda reiterades vegades per l’avioneta de Palma.

Des de MÉS per Menorca es considera que aquesta doble substitució pot generar inseguretat i retard en les trasllats, que van en detriment de la salut del pacient.

Els menorquinistes també expressen la seva sorpresa, i demanen explicacions al respecte, perquè l’aeronau de substitució que inicialment havia de ser un helicòpter hagi passat a ser una avioneta, i demanen si aquest canvi és permanent o transitori.

Nel Martí, diputat portaveu de MÉS per Menorca, demana al Govern celeritat en la posada en marxa del servei de transport aeri sanitari urgent amb l’avioneta titular i l’helicòpter de substitució, previst en el plec de condicions de la nova adjudicació per reduir així al màxim aquesta “transició” entre adjudicataris del servei.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *