Nova maquetació i nous continguts d’El Iris

La setmana passada vam sortir al carrer amb una nova maquetació, a la que poc a poc hi anirem aportant nous continguts per tal de fer una revista més propera, amb més seccions pròpies i apostant per la qualitat i la diversitat dels continguts a més de la incorporació de noves firmes i col·laboradors i col·laboradores.

Hem optat per a un disseny de pàgina més net i visual, on la imatge hi juga un paper important. També donam força als titulars curts i a una manera diferent de presentar les notícies i els reportatges, tot esperant que siguin atractiu pels que ens llegiu cada setmana.

També us volem demanar la vostra col·laboració aportant idees, suggeriments, possibles seccions… perquè és la nostra intenció no fer una revista per a noltros, sinó que per a voltros, i aquí hi jugam tots un paper important.

També hem consolidat dos nous mitjans de comunicació a la xarxa, a internet, dues noves capçaleres que es sumen al Grup Setmanaris i Revistes SL, que són eliris.cat que complementa la nostra edició a paper amb aquelles notícies i contingut que no tenen cabuda a l’edició setmanal, bé sigui per la seva immediatesa o bé perquè són continguts no propis que apareixeran a altres mitjans i plataformes digitals, perquè el nostre principal objectiu és que l’edició de paper, la de sempre, tingui el màxim de contingut propi i exclusiu per als nostres subscriptors i lectors.

Per altra banda tenint foodiesonmenorca.com que és la nostra revista digital dedicada al món de la gastronomia, allà hi podeu trobar receptes, gastronomia menorquina, recomanacions de bars i restaurants, de vins i productes gourmet, producte local, recomanacions de restaurants que hem visitat fora de l’illa i tot allò relacionat amb el moviment foodie a la nostra illa.

Esperam idò que aquests canvis i noves propostes us agradin, i com us hem dit estam totalment oberts a noves recomanacions, noves propostes i noves seccions, tot esperant també les vostres cartes d’opinió, de seccions, i fer d’aquesta manera un Iris més nostro i més de tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *