Recordant el missatge del Papa  amb motiu de la pau tot iniciant el 2019: Per J. Bosco Faner Bagur

  1. “Que hi hagi pau en cada familiar, en cada comunitat, en cada país, en cada persona”, us desig viure amb pau interior.
  2. Que la política sigui el que és: vehicle fonamental per a construir bons ciutadans”,desig que, com a polítics que som tots, ens hi impliquem del tot pares i educadors.
  3. “Feliç qui treballa pel bé comú i no pel seu propi interès”,desig que uns i altres sapiguem conviure des de la diversitat.
  4. “La corrupció, el mal ús de l’autoritat, l’explotació dels recursos naturals, la desconsideració dels emigrants, … són vicis que fan mal bé la pau”,desig que entenguem que cada corrupte i autoritari ha nascut en el cau d’una família. Cuidem les nostres famílies!
  5. “La bona política promou la participació dels joves i la confiança en l’altre”, desig que tinguem necessitat d’escoltar-nos i allargar les mans a tothom.
  6. “No a la guerra i a l’estratègia de la por”, desig que no critiquem les tensions que vivim a nivell social i polític si personalment som causa de tensió a ca nostra i en el nostre entorn.
  7. “La vivència dels nostres drets exigeix l’assumpció dels nostres deures”, desig que visquem en pau amb qui ens és familiar, amic, estranger, … Amb qui pateix, amb la creació, …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.