La final del Sant Antoni de vela, pendent del temps Ciutadella en alerta groga per mala mar

Aquest dissabte migdia s’ha donat el ‘sus’ al Trofeu Sant Antoni de vela lleugera que organitza el Club Nàutic Ciutadella, un començament marcat pel mal temps que regne a la nostra illa i a la badia de Ponent. Tot i les males condicions meteorològiques, s’han conseguit fer quatre proves i així ja ha entrat el descart d’una.
Amb unes condicions de vent d’entre 15 a 20 nusos, en aquest Sant Antoni inaugural hi ha inscrits, en Optimist, 33 regatistes, dels quals 18 han pogut fer les proves; i en Làser 4.7, 16 inscrits, amb 11 que han aconseguit fer-les. Una mostra del complicat que ha estat navegar, amb molts abandonaments.
Després d’aquest mogut primer dia al mig de la mar, per ara el domini en les dues classes és dels regatistes locals, ja que en Optimist manen a la general Francesc Sosa i Aitana Cavaller en masculí i femení i els dos del CN Ciutadella; i en Làser 4.7, de moment, van primers els seus companys a Es Nàutic, Toni Vidal i Chantal Cavaller.
De cara a la jornada final, avui migdia, ja s’avisa des del CN Ciutadella que a l’illa estem en alerta groga i potser no es puguin fer les proves, tenint en compte que només en falten dues, ja que està establert en sis en total i se’n duen quatre de fetes.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.