El personal laboral fix al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma podrà optar al primer concurs de trasllats de plaça dels darrers 10 anys. El Butlletí Oficial publica avui la resolució amb les bases per la convocatòria de 228 places laborals pel personal laboral fix, majoritàriament per a llocs d’auxiliar tècnic educatiu, neteja i seguretat.

Per primer pic en 10 anys la Comunitat Autònoma posa en marxa un concurs pel proveïment de diversos llocs de feina corresponents a personal laboral fix de l’administració CAIB. Aquest dissabte s’han publicat les bases de la convocatòria al BOIB, conjuntament amb la resolució corresponent, signada per la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera.

Es tracta d’una convocatòria de 228 places, de les quals 172 són a Mallorca, 22 a Menorca, 29 a Eivissa i 5 a Formentera. El termini de presentació de sol·licituds s’obre dilluns 14 de gener, i s’allargarà fins el pròxim 4 de febrer.

El concurs de trasllats està destinat als empleats públics amb consideració de personal laboral fix de l’Administració de la Comunitat Autònoma. Les places que s’ofereixen, segons les especialitats, són 119 llocs d’auxiliar tècnic educatiu, 73 places de netejadors, 9 de vigilants de seguretat, 7 de peons i 4 d’oficials de manteniment, majoritàriament.

Les bases de la convocatòria publicades al Butlletí Oficial també inclouen el barem de mèrits que regeixen la convocatòria i la designació de les persones que seran membres de les comissions tècniques de valoració dels candidats.

El darrer concurs de trasllats per a personal laboral fix de la CAIB es va publicar l’any 2009, quan es va oferir una convocatòria per 141 places.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.