Actes 8 Març

Les obres del carrer del Roser, obliguem a modificar el recorregut de la Processó des Tres Tocs

Les obres de millora de la xarxa de clavegueram, aigües pluvials i aigua potable en el carrer del Roser ja han començat, i es perllongaran durant els propers tres mesos.L’obra va ser adjudicada a l’empresa Construcciones Olives per un import de 105.990 euros, la qual cosa ha suposat una reducció de mil euros sobre la licitació.

L’àrea afectada va de la plaça de la Catedral al començament del carrer del Santíssim, per la qual cosa hi quedarà limitada la circulació a peu i hi serà totalment impossible per als vehicles.

Les obres s’han iniciat al tram del carrer Mare de Déu dels Dolors, just davant Can Saura i La Guitarra, i poc a poc aniran avançant per trams, continuant després primer tram del carrer del Roser, des de Cas Canonge a la Sala Municipal, i un tercer, que seria el darrer, entre la placeta del Roser i la plaça de La Catedral.

Cal recordar que aquest carrer ja va ser aixecat als anys 90, on es va renovar la xarxa de clavegueram, pluvials i aigua potable, de la manteixa manera que es va procedir a eliminar les aceres que llavonces hi havia i fer el nou enmacat. En poc menys de 25 anys aquestes obres, que han donat nombrosos problemes s’han de tornar a executar.

Canvi al recorregut de la processó dels Tres Tocs

A la vegada, les obres obligaran a fer un canvi en el recorregut tradicional de la processó dels Tres Tocs d’enguany. En lloc de sortir per la porta de la Llum i enfilar cap al Roser, la comitiva anirà cap a ses Voltes i després girarà pel carrer del Seminari, el carrer del Santíssim i el portal d’Artrutx.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.