Una dona de 47 anys apunyalada per la seva exparella a Ciutadella Les lessions no han revestit gravetat i es troba ja a casa. L'agressor tenia denuncies i ordre d'allunyament s'intenta tallar les venes

Una dona de 47 anys i natural de Ciutadella s’ha vist sorpresa aquest matí quan es disposava a anar a fer feina per la seva exparella, de 55 anys, també natural d’aquest municipi. Els fets hi han succeït a les 08,00 h en el Camí de Ses Mongetes. L’agressor li ha proliferat una ganivetada a la cama provocant a la dona lesions que no han revestit especial gravetat, segons han expressat fonts hospitalàries a l’Ara Balears. De fet, ja ha rebut l’alta mèdica i es troba en el seu domicili.

En l’incident, haurien intervingut els ocupants d’un vehicle que estava a la zona, i sembla que la seva presència ha estat clau per aturar l’atac. Immediatament després d’agredir a la seva exparella, l’home ha fugit a casa seva on ha intentat tallar-se les venes. La Policia Nacional ha arribat a temps abans que es dessagnés i una ambulància l’ha traslladat a l’hospital Mateu Orfila de Maó, on continua internat sota custòdia policial. El seu diagnòstic és estable i pendent de proves analítiques. Per la seva part, la dona ha estat traslladada al centre de salut del Canal Salat de Ciutadella.

A més, fonts policials han confirmat que la dona havia presentat una denúncia contra l’agressor per maltractament i l’home tenia una ordre d’allunyament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.