Lucas Tobajas, Subcampió de la Lliga Nacional de Kàrate

De fantàstica es pot valorar l’actuació del jova ciutadellenc Lucas Tobajas, qui el passat dissabte va lluitar de forma segura i superant eliminatòries fins a situar-se en la final, en la que el seu rival va ser superior al de Físics i havent de conformar-se amb la medalla de plata.

La resta de lluitadors del club de ponent Erika Capó, Noemí Hidalgo, Queralt Capó, Marc Jaume i Mateu Ruesca varen firmar un campionat excel·lent, tots ells van demostrar la progressió tècnica. Comparant aquesta edició de la lliga nacional amb les de la temporada passada, el grup de tecnificació infantil i juvenil de Físics ha realitzat una notable millora en el seu estat físic i tècnic, i pot ser, hagin d’avançar en la part estratègica segons el seu entrenador shuto Triay, però son conscients que aquests canvis arribaran amb el temps i gràcies als campionats en que participen i acumulant experiència.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.