Nova edició de les jornades STEM Talks Menorca

Els propers dies 24 i 25 de gener s’organitzen al CentreBit Menorca les jornades STEM Talks Menorca. Igual que es va fer l’any passat a Maó, es tracta d’un esdeveniment relacionat amb temàtiques STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematic) amb un objectiu de divulgació cientificotècnica i foment de vocacions tecnològiques entre els nostres joves. Unes jornades que reuneixen un gran nivell de ponents amb la ciència i tecnologia com protagonista amb una visió de futur i amb un enfocament pràctic i no excessivament tècnic perquè siguin accessibles a una gran majoria.

Els organitzadors consideren que és un esdeveniment de gran interès tant per a persones interessades en la ciència, com especialment per a empresaris que poden conèixer noves aplicacions de la tecnologia, la seva base científica i debatre sobre les tendències futures.

Podreu trobar tota la informació: http://stem.gdgmenorca.com/

L’accés es gratuït però es necessari inscriure’s prèviament a la web

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *