El dissabte 2 de febrer, comença el seminari Agricultura i Medi Ambient del GOB Obertes les inscripcions

La dotzena edició del Seminari d’Agricultura i Medi Ambient ja s’apropa. Dissabte dia 2 de febrer hi haurà la primera jornada, centrada especialment en els canvis que s’estan donant a Menorca. I és que hi ha moltes coses a conèixer: innovacions en la manera de gestionar el camp, restaurants que aposten pels productes ecològics i sostenibles i novetats en el programa de custòdia agrària.

Encara sou a temps d’apuntar-vos al seminari i descobrir de la mà de Francesc Font, enginyer tècnic agrícola, quins projectes en matèria de regeneració de sòls i de nous models de gestió agrària s’estan duent a terme a l’illa. També podreu conèixer de primera mà què fa diferent el restaurant El Romero, de Maó, el qual centra la seva oferta en productes ecològics i de temporada i inclou en la seva carta productes de custòdia agrària. Finalment, podreu escoltar en primícia en què consisteix la nova iniciativa per a fer el seguiment de bioindicadors a les finques de custòdia agrària del GOB Menorca.

El Seminari d’Agricultura i Medi Ambient consta de dues jornades, els dissabtes 2 i 9 de febrer. Podeu apuntar-vos a les dues o a només una. El cost, que inclou dinar en un restaurant, és de 12€ (una jornada) i 20€ (2 jornades). Les finques amb acord de custòdia i els voluntaris/es del programa tenen un descompte. Al fitxer adjunt podeu veure el tríptic, amb els horaris i el programa detallat del seminari.

El seminari s’emmarca dins el programa de custòdia agrària, que rep el suport de la Fundació Mava i el Consell Insular de Menorca.

Recordeu que us heu d’apuntar amb antelació a l’oficina del GOB ja sigui passant per l’oficina del GOB de Maó (Camí des Castell, 53), per telèfon al 971350762 o per correu electrònic a: custodia@gobmenorca.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.