Sugrañes: “Donem suport a la estratègia de crear una marca pròpia poderosa” El PP reitera que la dotació del traspàs a la promoció turística és insuficient i que és "inadmissible" que Menorca quedi totalment diluïda a l'estand de les Balears "

La candidata del Partit Popular de Menorca al Consell Insular, Misericòrdia Sugrañes, ha mostrat el seu total suport a la reivindicació de l’Associació Hotelera de Menorca (Ashome) de crear una marca poderosa i amb personalitat pròpia durant la trobada que ha mantingut  a Fitur amb el president regional, Gabriel Company, i la portaveu parlamentària Marga Prohens, amb la cúpula de la patronal, encapçalada pel seu president, Luis Casals. “Tot el nostre suport perquè Menorca faci tots els esforços necessaris per a começar a construir, sobre tots els actius que tenim i que afortunadament són molts, una marca memorable i amb personalitat pròpia perquè és el que Menorca necessita situada per millorar la seva posició en el mercat” .
Per a això, “és indubtable que fan falten més recursos en promoció i que la presència de l’illa no quedi diluïda a l’estand de Balears, com està passant en l’actualitat”, raona Sugrañes.
“És inadmissible que Menorca no aparegui, llevat d’un taulell amb alguns catàlegs, a l’estand de Balears, que no se sàpiga que Menorca és Reserva de la Biosfera, que té una rica gastronomia amb productes amb Denominacions d’Origen històriques com el Formatge Maó-Menorca, que no hi hagi fotos de les nostres meravelloses platges perquè en realitat només hi ha dues fotos que s’identifiquen clarament amb Menorca, un far i un platja buida amb dos caminants. No es veu que tenim unes festes ancestrals, que tenim cavalls de raça menorquina, que tenim ginebra, sabates, bijuteria, entre d’altres atributs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *