10 dels 20 milions d’euros de l’Estat per a la remodelació de destinacions turístiques s’invertiran a les Illes Balears

“Balears és la comunitat en què més invertirà el Ministeri de Turisme. Dels 20 milions d’euros que els pressuposts generals dedicaran a la remodelació de destinacions turístiques de tot Espanya, 10 milions s’invertiran a les Illes Balears”. La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha fet aquestes declaracions acompanyada de la ministra de Turisme i Indústria, Reyes Maroto, en el marc de FITUR.

Armengol ha anunciat que l’acord se signarà aquesta legislatura autonòmica i que la destinació final dels fons la decidirà el Govern, d’acord amb els consells insulars i el conjunt del sector.

La presidenta ha valorat molt positivament l’acord amb el Ministeri de Turisme, ja que “posa fi a 8 anys d’oblit i paràlisi de l’anterior Govern de l’Estat amb les Illes Balears, que primer va cancel·lar les inversions turístiques que reclamava el sector de les Illes i, quan les va recuperar, només ho va fer per ajudar a una altra comunitat”.

“Els 10 milions serviran per aconseguir una cosa que fa anys que demanàvem des de Balears: que l’Estat també s’impliqui i s’esforci a millorar la qualitat i sostenibilitat de la nostra oferta turística. És clau que les institucions col·laborem per mantenir i millorar el lideratge del sector i aquest acord ho posa de manifest”, ha afegit la titular de l’executiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *