Provocarà Juaneda una coalició d’esquerres?

“Ser candidat a la Batllia de Ciutadella és un gran honor, i un repte que me motiva i m’il·lusiona molt. Molt agraït al Partit Popular per confiar en jo. Aportaré sa meua experiència en la gestió pública per a presentar i defensar un projecte polític per a Ciutadella que també il·lusioni als ciutadans”, amb aquestes paraules a les xarxes socials, de les que n’és tot un expert, Antoni Juaneda Cabrisas (Ciutadella, 1964) confirmava la seva elecció com a candidat del Partit Popular per a assolir l’alcaldia de Ciutadella.

Persona amb gran experiència política a nivell insular, regional i estatal, és potser el millor candidat que podria haver trobat el Partit Popular, i a la vegada és un vertader os per l’esquerra, que haurà de replantejar-se de manera seriosa si per a fer front a Juaneda, que ben bé pot aglutinar el vot majoritari de la dreta i el centre dreta, a més d’estirar el vot d’indecisos que van votar PSOE i PSM, és necessari una coalició electoral com les que s’han creat a Alaior, Maó o Sant Lluís, encapçalada fins i tot per a una persona amb la mateixa experiència i vàlua que Juaneda, com és el cas de l’expresidenta del Consell, Joana Barceló o bé encapçalada per l’actual batlessa Joana Gomila, per tal d’evitar un enfonsament electoral de les forces d’esquerra, que poden perdretota la feina feta al llarg d’aquests quatre anys on hi ha hagut iniciatives ben profitoses per a la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *