Continua el cicle de cinema dedicat a la Reserva de Biosfera de Menorca Es comptarà amb la presentació del teaser del nou documental de Toni Escandell i amb una degustació d'herbes de Menorca

Avui dissabte 26 de gener tindrà lloc a l’auditori de Ferreries la segona sessió del cicle de Cinema dedicat a la Reserva de Biosfera de Menorca. Es projectarà el film “Mañana” (Cyril Dion, Mélanie Laurent, França, 2015). Una pel·lícula documental on els protagonistes recorren el món per a trobar i conèixer alternatives ecològiques, econòmiques, de democràcia local i educatives.

La sessió començarà a les 20 h i comptarà amb la presència de Toni Escandell que presentarà el teaser del seu pròxim documental “Les illes que a Charles Darwin li hauria agradat conèixer, Illes Balears”. L’acte es tancarà amb una degustació d’herbes de Menorca. Per assistir-hi és important reservar plaça a info@festivalmenorca.com.

El cicle de cinema dedicat a la Reserva de Biosfera de Menorca finalitzarà el mes de març amb la darrera sessió. Aquest cicle es va inaugurar el passat mes de novembre al Far de Cavalleria amb una jornada dedicada al públic infantil que va comptar amb diverses activitats pels més petits.

Totes les activitats d’aquest cicle estan organitzades pel Festival de Cinema de Menorca i l’Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular. D’aquesta manera, el Festival de Cinema se suma a la celebració dels 25 anys de la Reserva de Biosfera amb un cicle especial de cinema divulgatiu i en sintonia amb la natura i la sostenibilitat. A més, a banda de les projeccions, cada sessió compte amb activitats complementàries, com tallers de reciclatge o degustacions de producte local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *