Diumenge 3, excursió a Binicalsitx, Binimassó i Calafi

Els jaciments de Binicalsitx, Binimassó i Calafi, seran l’objectiu de la pròxima excursió, que es celebrarà el diumenge 3 de febrer.

Aquestes restes arqueològiques no són gaire conegudes i formen part de la llarga llista de llocs de Menorca que alberguen testimonis d’assentaments prehistòrics. A Binicalssitx s’hi pot veure un talaiot de dimensions considerables, a Binimassó un recinte de taula i a Calafi dos talaiots i un petit hipogeu.

La gent interessada s’ha de concentrar a les 9:30 h al cementiri de Ferreries, d’on es partirà a peu a les 10 h. La dificultat és baixa. La visita es farà sota el guiatge d’un arqueòleg. Es tornarà caminant al punt d’origen. No cal inscripció prèvia. S’estima finalitzar a les 13:30 h. Es recomana compartir vehicle amb les amistats.

El cicle «Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara» és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *