El Consell Insular de Menorca adjudica les obres per a la millora  del paviment del Camí del Far de Cavalleria, entre l’accés a Santa Teresa i el far de Cavalleria

El Consell Insular ha aprovat en consell executiu de dia 21 de gener de 2019 l’adjudicació del contracte d’obres per a la millora del paviment del Camí de Cavalleria (Cf-3),  en un tram d’aproximadament 3 km des de l’entrada a la finca de Santa Teresa fins a les barreres del far de Cavalleria. Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla de d’Inversions en Camins Rurals del Consell Insular de Menorca. L’empresa adjudicatària ha estat M. Polo S.L., per un import de 188.726,52 euros IVA inclòs.

L’objectiu de les obres és la millora del paviment del camí del far de Cavalleria (Cf-3), competència del CIM, renovant el paviment del camí, en una longitud de 2.978 metres, mitjançant un doble tractament asfàltic al llarg de tot el camí, des de l’entrada a la finca de Santa Teresa fins les barreres del far de Cavalleria, per tal de garantir la seguretat i la comoditat de la circulació.

Les actuacions previstes són: 

– Escombrada prèvia del paviment existent.

– Reparació de les bandes laterals del paviment existent.

– Aplicació d’un doble tractament superficial.

La història del camí del far de cavalleria (Cf-3) se remunta a l’any 1929, en què es va redactar el projecte constructiu per a la seva obertura. Posteriorment, en la dècada dels anys 1970 es va redactar un altre projecte per a reposar el ferm existent. Des de llavors, aquesta actuació que ara es durà a terme serà la primera de millora integral del paviment del Camí del far de Cavalleria.

El termini d’execució de les obres és de 2 mesos, i la previsió de la institució insular és que s’executin dins el primer trimestre de 2019, abans de la temporada turística.

D’aquesta manera, mitjançant l’execució de la millora integral del paviment del Camí del far de Cavalleria (Cf-3), el Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de carreteres i camins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *