El ‘Hypatia d’Alexandria’ de Baleària, el primer ferri propulsat per GNL de la Mediterrània, comença a navegar

El Hypatia d’Alexandria de Baleària, el primer smart ship propulsat per gas natural liquat que navega a la Mediterrània, realitza aquesta nit el seu primer viatge comercial, entre Barcelona i Palma.

El president de Baleària, Adolfo Utor, i la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, han de portar a terme aquest migdia un intercanvi de mètopes, en commemoració de la primera escala de l’Hipàtia d’Alexandria en aquest port.
El Hypatia d’Alexandria, a més de marcar una important fita tant en la història de Baleària com de la navegació a la Mediterrània en ser el primer ferri de passatge propulsat per gas natural que solca aquestes aigües, és el primer smart ship de la companyia, que inclou innovacions tecnològiques al servei del client per millorar l’experiència dels seus passatgers a bord.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.