El Consell Insular de Menorca rep la col·laboració del Consell de Mallorca per a la millora del Camí de Cavalls amb tècniques tradicionals de pedra en sec

Entre els dies 21 i 25 de gener de 2019 el Consell Insular de Menorca ha comptat amb la presència d’un marger del Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca, per tal d’aportar els seus coneixements i experiència en les tècniques d’empedrat i de recuperació de camins, i aplicar-los en la millora del Camí de Cavalls.

Els treballs s’han centrat en el tram 17 del Camí de Cavalls, de Cala en Porter a Binissafúller. S’han executat, tot amb tècniques tradicionals de pedra en sec, talls d’aigua per evitar l’erosió que provoca l’aigua que discorre per sobre el camí, i petites rampes esglaonades.

Les actuacions s’estan portant a terme amb el finançament rebut a mitjançant l’Impost de Turisme Sostenible.

Aquesta col·laboració es produeix després d’una visita del coordinador de la Pedra en sec del Departament de Medi Ambient de Consell de Mallorca, on conjuntament amb el Consell Insular de Menorca recorregueren diversos indrets del Camí de Cavalls, una visita que va servir per posar en comú qüestions referents al manteniment de les grans rutes de les Illes Balears: el camí de Cavalls i la Ruta de Pedra en Sec.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca