Molt pendents del mal temps a Es Nàutic per dur a terme el Trofeu Sebastià Gordi 2019

Si no hi ha res de nou i pel temps ho permet, aquests pròxims dissabte i diumenge dies 2 i 3 de febrer les aigües de la badia de Ciutadella viuran un nou trofeo del comodor Sebastià Gordi, en memòria seva. Un esdeveniment de vela lleugera organitzat per el Club Nàutic Ciutadella que puntua per el Gran Premi Consell Insular de Menorca, premi a la regularitat insular- suma de les regates de l’any i, a més, és puntuable i decisiu pels pròxims ISLAND GAMES de Gibraltar 2019.
Segons les previsions del mateix CN Ciutadella, arribaran a Ponent tots els clubs de l’illa i per tant poden arribar a ser en aquest Trofeu Sebastià Gordi devers 33 Optimist, a més de 5-6 Optimist (promoció) Grup D i una vintena de Làser.
En aquests moments però la gran preocupació en el club que presideix Rafel Torrent està en la previsió meteorològica, que és nefasta, amb previsió de forts vents i d’alerta groga a tota l’illa

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.