Espais de ciutadania

L’Ajuntament de Ciutadella ha organitzat  dos espais de ciutadania,amb dos objectius: primer, informar d’una manera directa i propera la ciutadania sobre la gestió pública per incentivar la participació ciutadana amb criteri i coneixement; i, segon, facilitar espais de diàleg per construir junts el nostre municipi. L’objectiu final és fomentar el model de Ciutadella com a ciutat educadora, i que impulsa una ciutadania activa i implicada.

El primer espai de ciutadania serà per informar i facilitar les consultes ciutadanes sobre el document d’aprovació inicial del PGOU. Hi assistiren  l’equip redactor, i els tècnics i regidors de l’Ajuntament de l’àrea que ho gestiona. Fou el  divendres 1 de febrer a la sala Joana de Vigo i Squella de la Casa de Cultura.

El segon espai de ciutadania es dedicarà a informar i a resoldre consultes ciutadanes sobre el pressupost municipal aprovat per al 2019. Hi participaran l’alcaldessa, el regidor d’hisenda i els regidors d’altres àrees. Està previst per al dijous 14 de febrer a les 19.30 h a la sala mateixa d’actes de la Casa de Cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.