Balearia incorporarà el “Cecilia Payne” per a fer la ruta Ciutadella-Alcúdia Està previst que operi a partir del dimecres 20 de febrer

Balearia incorporarà la setmana que ve un fast ferri de nova generació per a cobrir la ruta Ciutadella-Alcúdia, el “Cecilia Payne” que substituirà al “Nixe”.

El “Cecilia Payne” és un vaixell de 86 metres d’eslora adquirit per Balearia l’any passat i que pot viatjar a una velocitat de 38 nusos, cosa que li permetrà fer la travesia en una hora i quinze minuts. Té una capacitat per a 800 persones i 200 vehicles. Disposa de diferents tipus d’acomodacions en butaca i butaca superior, dos bars, un restaurant self-service i un hotel can per a les mascotes a bord.

Balearia en el seu compromís amb els objectius de desenvolupament sostenible i la igualtat i el poder de la dona, li va donar el nom de “Cecilia Payne”, com ha fet amb altres cinc vaixells més que reben el nom de dones pioneres en les seves diferents disciplines com és el cas de Cecilia Payne, científica angloamericana que als anys 20 del segle passat va fer la seva tesis científica tot descobrint que els estels estaven composats principalment per hidrògen.

El nou vaixell de Balearia començarà a operar entre els ports de Ciutadella i Alcúdia a partir del dimecres 20 de febrer.

Podeu seguir les imatges del vaixell al següent enllaç:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *