Comencen les IV Jornades de voluntariat, d’eixermada i conservació al jaciment de Torre d’en Galmés

El pròxim diumenge 17 de febrer comencen les jornades dedicades a conservació i eixermada al jaciment talaiòtic de Torre d’en Galmés.
L’activiat és oberta per tothom (petits i grans) i és gratuïta: les despeses són cobertes pel Consell Insular de Menorca, l’Ajuntament d’Alaior i l’organització de les jornades: l’Associació d’Amics del Museu de Menorca.

El punt de trobada amb els voluntaris que vulguin participar és a l’entrada sud-est del jaciment a les 9:00 h i, durant el matí, es faran tasques de control de vegetació i adequació per a preservar la bona imatge del poblat. A mig matí, es farà una aturada amb torrada de sobrassada i botifarró.

És el quart any consecutiu que es realitza aquesta activitat popular a Torre d’en Galmés.

Les jornades seran entre les 9:00 h i les 14:00 h els diumenges 17 i 24 de febrer, i els diumenges 3, 10, 17 i 24 de març d’aquest 2019.
És necessària inscripció prèvia mitjançant correu electrònic o telèfon.

Indiscutiblement aquest jaciment és un dels assentaments talaiòtics més monumentals de les Balears, públic d’ençà als anys 70 i actualment gestionat pel Consell Insular. De fet, Torre d’en Galmés és un dels jaciments més visitats durant tot l’any. A més, ha estat i està, obert a diversos projectes d’investigació sobre la prehistòria de l’illa, un d’ells el d’excavació i restauració de cases talaiòtiques d’Amics del Museu de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *