Copa Balear de Caiac de Mar 2019

Tot pràcticament a punt ja perquè el Club Nàutic Ciutadella visqui la segona Copa Balear de Caiac de Mar 2019, que es celebra a Santa Eulària, a Eivissa. Arturo Grijalba i Josep M. Marquès formaran parella en Veterans K2; Maria P. Cornejo i Toni Moll en Veterans K1, els Cadets K1 Jordi Camps i Josep Marquès i el Júnior K1, Jordi Marquès, són la quota d’Es Nàutic que es desplaça a Eivissa per aquest trofeu oficial de l’any en el caiac de mar balear.
A l’hora de xerrar d’objectius, el director tècnic de la secció del CNC, José Luis Moles, recorda que aquesta és “la primera prova de l’any que fan els palistes de caiac de mar. Per tant, es tracta de xalar de la prova, anar agafant una major experiència de cara al futur, ja que són bastant nous”.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.