El “Cecilia Payne” de Balearia no navegarà entre el 3 i el 16 de març Serà substituït pel "Nixe"

El nou fast ferri de Balearia, el “Cecilia Payne” no navegarà entre Ciutadadella i Alcúdia entre el 3 i el 16 de març en que tornarà a operar en la seva franja horaria el “Nixe”.

El nou vaixell de Balearia pot arribar a navegar a 40 nusos, pel que en dies de mar com divendres passat, va demostrar la seva navegabilitat quan va agafar la seva velocitat de creuer en que just es va moure amb força 4-5, tot atravessant en Canal de Menorca en uns 45 minuts. Al entrar a la Badia d’Alcúdia redueix considerablement la velocitat per tal de no causar problemes a altres embarcacions per l’estela i les ones que deixa al seu pas, pel que el trajecte entre Ciutadella i Alcúdia es fa amb poc més d’una hora.

També a partir del 3 de març entrarà en funcionament el “Martín y Soler” que retorna a la seva línia original dels darrers anys fent la triangulació marítima entre els ports de Ciutadella-Alcúdia-Barcelona. També hi haurà una modificació d’horaris, i la sortida des de Ciutadella a Alcúdia i Barcelona serà a les 11,00 h en lloc de les 10,00 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.