Les llistes al Consell i al Parlament de Més per Menorca es proclamen definitives a l’Assemblea

L’Assembla de Més per Menorca, celebrada ahir matí as Mercadal, ha conegut el procés i els resultats de la celebració de les Primàries internes per confeccionar l’ordre de les llistes electorals que han de concórrer als comicis locals i autonòmic del proper 26 de maig. Així ho ha explicat el secretari d’Organització, Joan Albert Pons, també responsable del procés electoral intern.

Els resultats del passat diumenge dia 17 han estat revistats i verificats per la Comissió de Primàries, i després de no constatar-hi cap anomalia, ni cap impugnació a resoldre, s’ha comunicat als assistents que, tal i com es van produir els resultats de les votacions, les llistes queden aprovades definitivament, i l’ordre en què designaren les urnes serà l’oficial a les llistes electorals. Tan sols restarà completar els llocs buits de les llistes (fins a 13), ja que el nombre de candidats presentats a les Primàries era inferior al que es requereix per a les llistes del Consell i el Parlament, que són 13 més 3 suplents a cada institució.

Al respecte, els responsables del partit han exposat que ràpidament es treballarà per completar els llocs vacants de les llistes i els criteris de selecció i representació, que es comunicaran en breu, i que hauran de ser ratificades en una pròxima assemblea, ja que en aquest cas no ha estat per votacions dels adherits.

L’Assemblea ha tingut una vintena de persones per conèixer les llistes definitives i conèixer els candidats elegits. Al final, els presents van mantenir una conversa sobre la situació de cara a totes les properes eleccions, ja que en qüestió d’un mes hi haurà fins a sis eleccions: dues els 28 d’abril (Congrés i Senat) i quatre dia 26 de maig (ajuntaments, Consell, Parlament i Europa).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.