Presentació de les bosses de paper per a comerciants ambulants

Avui s’ha presentat el conveni de col·laboració entre el Consell Insular i l’Associació de Comerciants Ambulants (AVAM) per a la distribució de bosses de paper a les seves paredetes de tots els municipis de Menorca. La presentació ha anat a càrrec de la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, el representant de l’Asociación de Vendedores Ambulantes de Menorca, Marcos Fuster, el conseller de Projecció Econòmica, Miquel Company, i el conseller de Reserva Biosfera, Aram Ortega.

L’objectiu d’aquesta actuació és la contribució activa en la reducció de plàstics d’un sol ús. Per açò, s’han produït un total 105.000 exemplars, amb el logo de la Reserva de Biosfera i el del Consell Insular, de tres mides diferents. Aquestes bosses es començaran a repartir a partir del mes d’abril, coincidint amb l’inici de la temporada turística. 

La Presidenta del Consell, Susana Mora, ha remarcat “que aquesta iniciativa compta amb el nostre suport perquè la reducció dels plàstics és un dels àmbits de treball importants d’aquesta legislatura on hem llançat des de campanyes de sensibilització fins a la implementació dels gots reutilitzables a les festes de poble”. En aquest sentit, també ha agraït que l’AVAM s’hagi sumat a l’esforç que representa treure el plàstic de la nostra vida quotidiana amb aquest projecte.

El Conseller de Medi Ambient, Aram Ortega, i el de Projecció Econòmica, Miquel Company, també han tingut paraules d’agraïment per a l’AVAM per fer una passa endavant i apostar per un comerç sostenible i un consum responsable.

L’aportació econòmica del Consell ha estat de 12.000€ (sense IVA), distribuïts en parts iguals entre els departaments de Promoció Econòmica i el de Reserva de Biosfera. La resta del cost, 2.638€, l’ha assumit la mateixa associació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.